Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena: Crvena zvezda protiv Čukaričkog juri povratak na vrh tabele

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.02.2024 12:08
fudbaleri Crvene zvezde proslavljaju gol MN Press
fudbaleri Crvene zvezde proslavljaju gol

Crvena zvezda trijumfalno je zakoračila u prolećni deo odbrane duple krune, a kako joj večiti rival Partizan za malo beži u Mozzart Bet Superligi Srbije daće sve od sebe da dobije današnji beogradski derbi i potencijalno najatraktivniji meč 22. kola sa Čukaričkim (16.00, TV Arena 1 Premium). 

"Brđani" su krupniji zalogaj od Voždovca i Novog Pazara, ali to nikako ne utiče na aspiracije crveno-belih u megdanu sa učesnikom grupne faze ovosezonske Lige konferencije. Bez obzira što su i oni bili maksimalni u 180 minuta loptanja u 2024. godini.

 

 

Domaćin sa stadiona "Rajko Mitić" ima jači tim, dužu klupu i iskusnijeg trenera trofejne reputacije, pa Vladan Milojević i njegovi izabranici ovaj duel dočekuju kao favoriti na papiru. Iako su jesenas, u vreme stratega Baraka Bahara, poraženi na Banovom brdu (2:1). 

"Utakmica koja je odigrana u prvom delu sezone je u potpunosti drugačija od one koja je pred nama. Očekujem drugačiji pristup. Imaćemo protivnika koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički je to pokazao prošle godine, kao i prethodnih sezona. Radi se o ekipi koja je igrala grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade, ali i starije igrače. Očekuje nas teška utakmica", rekao je između ostalog Vladan Milojević u susret svom novom okršaju sa bivšim klubom, čiji je stručni štab u mežuvremenu preuzeo Gordan Petrić

Mozzart Bet Superliga Srbije, 22. kolo

petak

IMT - Radnički Niš 0:3 (0:1)
/Ilić 44, Smajlagić 46, Vukić 71/

subota

Radnik - Partizan 13.45 (TV Arena 1 Premium)
Crvena zvezda - Čukarički 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Železničar - TSC 18.30 (TV Arena 3 Premium)

nedelja

Javor - Radnički 1923 14.00 (TV Arena sport 5)
Napredak - Novi Pazar 16.30 (TV Arena sport 3)
Vojvodina - Spartak Subotica 18.30 (TV Arena 1 Premium)

ponedeljak

Mladost - Voždovac 16.30 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore