Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena: Partizan, bez Severine, traži "brejk" protiv Radnika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.02.2024 09:28
fudbaleri Partizana proslavljaju gol MN Press
fudbaleri Partizana proslavljaju gol

Fudbaleri Partizana dobili su oba meča Mozzart Bet Superlige Srbije posle zimske takmičarske pauze, a da bi ostali na čelu tabele, odnosno zadržali sitnu prednost u odnosu na branioca titule Crvenu zvezdu, potrebno je pre svega da odnesu sva tri boda iz današneg gostuijućeg duela sa Radnikom (13.45, TV Arena 1 Premium). 

Po svim parametrima, crno-beli su izraziti favorit protiv "fenjeraša" elitnog ranga domaćeg fudbala, ali valja im se izboriti sa tradicionalno lošim terenom u Surdulici, odnosno nadokanditi odsustvo "odbeglog" Ksandera Severine, tj. stišati negativan eho nedavnog nemilog događaja.

 

 

Još više popuniti "rupe" zbog izostanka golgetera Mateusa Saldanje i Nemanje Nikolića, te obuzdati pobedničke ambicije rivala, jer nema šta da izgubi, a može puno da dobije u borbi za opstanak. 

"Ono što je problem za oba tima jeste veoma loš teren u Surdulici. Žao mi je što 2024. godine pričamo o terenima. Ne mogu igrači oba tima da pruže dobar fudbal za oba tima u tim uslovima. Imamo problem sa napadačima, Saldanja ima istegnuće zadnje lože, Nikolić četiri kartona i ne može da igra. On je izuzetno važan, kao i Saldanja. Nikolić je donosio prevagu mnogo puta, i kao džoker i kao starter. Sada, slučaj sa Severinom, dosta smo oslabljeni, ali nema kuknjave, imamo cilj, idemo po povoljan rezultat", rekao je trener Igor Duljaj pre puta na jug zemlje. 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 22. kolo

petak

IMT - Radnički Niš 0:3 (0:1)
/Ilić 44, Smajlagić 46, Vukić 71/

subota

Radnik - Partizan 13.45 (TV Arena 1 Premium)
Crvena zvezda - Čukarički 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Železničar - TSC 18.30 (TV Arena 3 Premium)

nedelja

Javor - Radnički 1923 14.00 (TV Arena sport 5)
Napredak - Novi Pazar 16.30 (TV Arena sport 3)
Vojvodina - Spartak Subotica 18.30 (TV Arena 1 Premium)

ponedeljak

Mladost - Voždovac 16.30 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore