Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Voždovac i Napredak zatvaraju 21. kolo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.02.2024 10:39
Fudbaleri Voždovca MN Press
Fudbaleri Voždovca

Utakmicom između Voždovca i Napretka na krovu tržnog centra "Stadion" na Dušanovcu, spustiće se zavesa na 21. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije.

Nijedna od navedenih ekipa nije dobro započela prolećnu polusezonu, mada se poraz Voždovčana od Crvene zvezde ne može tumačiti kao neuspeh, ali remi Kruševljana protiv Spartaka na svom terenu to sigurno jeste.

Zato iz oba tabora najavljuju mnogo bolja izdanja nego sa prolećne premijere i nadaju se da če uspeti da osvoje prva tri boda u 2024. godini.

"Možemo da očekujemo neke kvalitetne momente koje smo imali protiv Crvene zvezde, samo u većoj meri. Čeka nas čvrsta i dobro organizovana ekipa Napretka koja ima iskusnog trenera. Pojačali su se adekvatno u pauzi i biće sigurno opasnija u odnosu na dosadašnji deo prvenstva. Biće ovo ozbiljan test za nas, ali verujem da ga uz disciplinu i hrabrost možemo uspešno proći", poručio je trener domaćih, Nikola Mitić, dok je njegov kolega sa druge strane, Vladimir Gaćinović istakao:

"Susret sa Voždovcem čekamo u dobrom ambijentu i naboju, bez obzira na rane što nas peku od prošle utakmice. Znamo da idemo sjajnoj, mladoj i poletnoj ekipi, koja je ostavila dobar utisak na gostovanju kod Crvene zvezde. Inače, Voždovac važi za klub koji već godinama ima svoju ideju i filozofiju igre, bez  obzira što igrači i treneri dolaze i odlaze.  I respekt za to. Što se nas tiče, svesni smo da nas čeka težak posao, ali svaka utakmica ima svoju težinu i vrednost. Ne možemo računati na Stefana Jovanovića, koji ima parne žute kartone, kao i Sadikovića koji je povređen. Nikola Marinković se polako vraća i to me raduje, jer u pitanju je mlad igrač, koji ima vrednost. Imam još uvek nekih dilema, ali sigurno je da će biti rokada, da li mesto za mesto, ili ćemo menjati formaciju, videćemo na terenu."

Meč na Voždovcu počinje u 17.00 časova, uz direktan prenos na kanalu TVArena 1 Premium.

Mozzart Bet Superliga, 21. kolo

subota

Novi Pazar - Crvena zvezda 0:3 (0:2)
/Dragović 9, Kanga 40 pen, Ndjaje 81/

Partizan - IMT 5:2 (2:0)
/Severina 24, Kovačević 45, Zahid 68, Kastiljo 86, Goh 90 - Marković 48ag, Luković 81p/

Čukarički - Železničar 2:1 (0:1)
/Docić 74, Stojanović 87 - Grgić 44/

nedelja

Radnički 1923 - Vojvodina 2:1 (1:0) 
/Sahli 19, Ristić 85p - Zukić 64/

Spartak - Mladostt 0:1 (0:0)
/Frajdej 68/

Radnički Niš - Javor 1:0 (1:0)
/Jusuf 25/ 

TSC - Radnik 1:0 (0:0)
/Đakovac 71pen/

ponedeljak

Voždovac - Napredak 17.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore