Superliga Srbije

Crvena zvezda otvara kapije za prolećnu premijeru: Besplatan ulaz na meču protiv Voždovca

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.02.2024 13:45
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde FK Crvena zvezda
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će za sve navijače biti besplatan na ulaz na meč 20. kola Superlige Srbije protiv Voždovca, koji će biti odigran u subotu od 16.30 časova na stadionu "Rajko Mitić".

"Zvezdaši su se uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su 'crveno-bele' boje u srcu. Besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću", navode iz Crvene zvezde.

"Crveno-beli" su za meč sa Voždovcem najavili spektakl na tribinama.

"Dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa. Napominjemo da će kapije stadiona 'Rajko Mitić' biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za deveti mart i tada ulaz neće biti besplatan. Zvezdaši, vidimo se na Marakani", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova.