Superliga Srbije

Bolonja kupuje štopera Partizana Mihajla Ilića za pet miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.01.2024 12:17
Mihajlo Ilić pred potpisom za Bolonju MN Press
Mihajlo Ilić pred potpisom za Bolonju

Defanzivac Partizana Mihajlo Ilić karijeru će izvesno nastaviti u Bolonji koja je spremna da ga plati pet miliona evra uz 10 odsto od dalje porodaje i možda ostavi u Humskoj do kraja sezone

Skauti Bolonje su intenzivno pratili Mihajla Ilića na većini mečeva ove jeseni, a interesovanje je intenzivirano krajem polusezone kada je u Humsku stigla i zvanična ponuda od 3.500.000 evra, prenose srpski (Telegraf, Mozzart sport) i italijanskim mediji.

Partizan je potraživao duplo veću sumu za A reprezentativca Srbije, da bi se dve strane na kraju "našle" na cifri od oko 5.000.000 evropskih novčanica.

Kamen spoticanja je ipak bila želja crno-belih da Ilić ostane do kraja sezone, najviše zbog činjenice da u odbrani praktično (još uvek) ne postoji alternativni bonus igrač, što su Italijani odbijali, ali su ipak nastavljali sa pregovorima što je davalo nadu u pozitivan ishod.

Ilić je pod palicom Igora Duljaja praktično nezamenljiv u sastavu Partizana. Čak i kada nije blistao, trener crno-belih je imao strpljenja što je tokom jesenjeg dela sezone dovelo do značajnog napretka mladog fudbalera i interesovanja klubova.

Partizan je danas počeo pripreme za prolećni deo sezone, Mihajlo Ilić je bio na prozivci, a narednih dana ćemo videti hoće li ostati u Humskoj do kraja aktuelne sezone kako prenose mediji ili će se možda trener Bolonje Tijago Mota odlučiti da mu je maldi defanzivac potreban za Seriju A.