Serija A

Mihajlo Ilić podigao dres Bolonje: Ugovor do 2028. godine, na raspolaganju Moti od ponedeljka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.01.2024 16:50
Mihajlo Ilić podigao dres Bolonje: Ugovor do 2028. godine, na raspolaganju Moti od ponedeljka MN Press

Bolonja i Partizan su se dogovorili pre sedam dana, Mihajlo Ilić je u utorak i sredu prošao lekarske preglede i danas je stavio paraf na ugovor sa italijanskim klubom do juna 2028. godine. Defanzivac, koji je u novom klubu zadužio dres sa brojem četiri, Partizanu je prihodovao 4,5 miliona evra, plus još mogući milion kroz bonuse, ali i 10 odsto od narednog transfera, prenose mediji u Italiji.

 

 

Međutim, neće ga trener Tijago Mota imato do ponedeljka na treninzima, jer mladi reprezentativac Srbije mora da se vrati u Beograd kako bi kompletirao administrativne poslove, dobijanje radne dozvole i vize. Bolonja u 21. kolu igra preotiv Intera, ali taj meč je premešten za 14. februar zbog učestvovanja kluba iz Milana na Superkupu Italije. 

 

 

Imaće Mota sedam dana da uvede Ilića u trenažni proces jer naredni meč sedmoplasirana ekipa Serije A igra tek 26. januara u 22. kolu protiv Milana.

Ilić je ove sezone bio jedan od najboljih igrača Partizana, odigrao je 22 meča, postigao je značajan pogodak protiv Čukaričkog za trijumf na samom kraju susreta.