Serija A

Mihajlo Ilić prošao lekarske preglede u Bolonji, potpis u sredu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.01.2024 22:52
Mihajlo Ilić prošao lekarske preglede u Bolonji, potpis u sredu MN Press

Bolonja i Partizan su dogovor postigli pre nekoliko dana, Mihajlo Ilić je sinoć stigao u Bolonju, danas je prošao lekarske preglede i za sredu je planiran potpis ugovora sa italijanskim klubom do juna 2028. godine.

Prema navodima italijanskih medija, Italijani su platili crno-belima 4,5 miliona evra, uz mogući bonus od milion evra a srposki klub zadržao je i 10 odsto prava od narednog transfera.

 

 

Pokušao je Partizan u pregovorima da izdejstvuje pozajmicu srpskog mladog reprezentativca do kraja sezone, ali trener Tijago Mota je imao drugačije planove. Potreban mu je još jedan štoper umesto Bonafazija, pa će se Ilić odmah priključiti timu. Kada se bude pripremio izvesno je da će mu Mota dati i priliku da debituje iako je realno očekivati da do kraja ove sezone Ilić uči i prilagođava se zahtevima Serije A.

Bolonja je trenutno sedma na tabeli "kalča" posle 20 odigranih kola i ravnopravno se bori sa Fiorentinom, Atalantom, Lacijom, Napolijem i Romom za mesto koje vodi u Evropu.

 

 

Partizan je u Kragujevcu pornašao zamenu za Ilića. Mladi srpski fudbaler Nikola Miličić zvanično je danas predstavljen kao novi igrač Partizana. Miličić dolazi u Humsku iz kragujevačkog Radničkog za koji je odigrao 33 meča, a ugovor sa Partizanom je potpisan na četiri godine.