Superliga Srbije

Natho izjednačio rekord iz CSKA: Dao 13 golova u sezoni, veruje da će ih biti još

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2023 10:23
Natho izjednačio rekord iz CSKA: Dao 13 golova u sezoni, veruje da će ih biti još MN Press

Fudbaleri Partizana ostvarili su prvu pobedu od trenutka kad je ekipu preuzeo Igor Duljaj. Nakon poraza od Crvene zvezde (0:1) i remija protiv Kolubare (1:1), crno-beli su juče u Lučanima uspeli da savladaju Mladost (3:0) i koliko-toliko poprave atmosferu u ekipi.

Izraelac Bibars Natho postigao je na tom susretu poslednji pogodak za tim iz Humske što je njegov 13. u tekućoj sezoni čime je izjednačio rekord iz sezone 2014/15. kad je nosio dres moskovskog CSKA.

"Lepo je postizati golove i imati dobru statistiku, ali je najvažnija pobeda na kraju utakmice. Nadam se da će ih biti još za pobede", kratko je za klupski sajt Izraelac prokomentarisao lični učinak, a zatim se osvrnuo na uspeh kolektiva:

"Veoma važna pobeda za nas posle koje moramo da nastavimo korak po korak, utakmicu, po utakmicu, pobedu, po pobedu. Vratilo nam se samopouzdanje i to moramo iskoristiti do kraja, da pobedimo i u sledećoj utakmici, dok ne odemo na pauzu, a potom da se odmorimo za nastavak sezone gde je imperativ da pobedimo svaku do kraja".

Crno-belki narednog vikenda igraju protiv Radnika u Humskoj, a iskusni Natho podseća da su on i saigrači ove sezone najviše bodova gubili upravo pred domaćom publikom

"Svesni smo toga, da smo mnoge bodove izgubili baš na domaćem terenu, na našem stadionu, ali to moramo da prevaziđemo. To je sasvim nova utakmica, ali sve zavisi od nas, kako uđemo u utakmicu", poručio je Natho.