Superliga Srbije

"Mahač" Bahar i "skočko" Duljaj: Šou trenera Crvene zvezde i Partizana na marginama 171. "večitog derbija"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.12.2023 21:39
Pozdrav trenera Crvene zvezde i Partizana, Baraka Bahara i Igora Duljaja MN Press
Pozdrav trenera Crvene zvezde i Partizana, Baraka Bahara i Igora Duljaja

Kada su Crvena zvezda i Partizan na terenu ne manjka zanimljivih dešavanja i scena na zelenom pravougaoniku, čak i kada su dueli timova dva najtrofejnija srpska kluba dosadni, što nikako nije bio slučaj sa 171. izdanjem "večitog derbija", jer su uvek nabijeni specifičnim emocijama, a kamere TV Arena sport zabeležile su večeras i ponašanje trenera crveno-belih i crno-belih tokom 90 i kusur minuta u Humskoj.

Prilično različito, mada su i Igor Duljaj i Barak Bahar bili na istom zadatku, odnosno imali istu želju da nadmudre jedan drugog; prvi da vrati Partizan na vrh tabele, a drugi da zadrži bodovnu prednost i sa Zvezdom uzme jesenju titulu.

Uz to su obojica u klinč ušla s ogromnim rezultatskim pritiskom, jer i mladi srpski stručnjak i njegov iskusni izraelski kolega već neko vreme strepe od otkaza i(li) razmišljaju o ostavkama, u zavisnosti od toga iz kog izvora dolaze informacije.

 

 

Mimo utakmica prilično mirni, pa i neupadljivi, Duljaj pustio je na volju svojim osećanjima, pa je svaki čas skakao od radosti ili ljutnje, padao na kolena, hvatao se za glavu, dobacivao igračima... a najjači utisak ostavio je njegovo "soliranje" posle jednog od golova, jer je sam za sebe, trčao uz teren i sa raširenim rukama imitirao let aviona.

Za to vreme, u "boksu" do njega, Bahar nije odskakao od svog hladnokrvnog temperamenta. I on se nervirao, negodovao kada je imao razloga za to, komunicirao sa timom, obradovao se jedinom pogotku Zvezde... ali, sve je to radio prilično svedeno.

Najčešće mašušći rukama, bez dodatnih ili produženih reakcija, pa su njegovi pomoćnici delovali življi od stratega branioca titule i doskorašnjeg učesnika Lige šampiona. 

Na kraju je mlađi od trenera imao razloga za zadovoljstvo, obzirom na to da je Partizan svrgao Zvezdu sa vrha tebele i otišao sa sitnom bodovnom prednošću na zimsku pauzu u prvenstvu.