Superliga Srbije

Igor Duljaj za TV Arena sport: Dva puta smo promašili put do stadiona, igrači nemaju pritisak da pobede

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.12.2023 17:07
Igor Duljaj TV Arena sport/ Screenshot
Igor Duljaj

Fudbaleri Parizana krenuli su oko 16.20 časova iz svog sportskog centra u Zemunu, a u Humsku su stigli nakon više od 30 minuta kasnije , gde je trener crno-belih Igor Duljaj u razgovoru za TV Arena sport izneo očekivanja uoči 171. "večitog derbija".

Da je utakmica 9. kola igrana onda kad je prvobitno planirana domaći tim bi u duel protiv večitog rivala ušao sa bodovnom prednošću, a sada mora da juri dva boda viška crveno-belih.

"Dva puta smo promašili put na putu do stadiona i zato malo kasnimo. Igračima nisam želeo da stvaram nikakav pritisak nego sam im samo rekao neka izađu i zaigraju najbolje što znaju, pa neka bolji pobedi", rekao je Duljaj za TV Arena sprot i dnastavio:

"Na ovom susretu neću moći da računam na povređene Aleksandra Šćekića i Franka Kanutea, dok su Mihajlo Petković i Kvinsi Menig pod temperaturom i ne mogu da nam pomognu.Nisam želeo pred meča da držim previše sastanak, već sam rekao igračima da izađu na teren i budu najbolji što mogu."

Meč 9. kola Mozzart Bet Superlige između Partizana i Crvene zvezde na programu je u 18.00 časova na stadionu u Humskoj uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.