Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Derbi u Humskoj, stiže motivisana Vojvodina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.12.2023 09:01
Fudbaleri Partizana i Vojvoidne MN Press
Fudbaleri Partizana i Vojvoidne

Derbi 17, kola Mozzart Bet Superlige biće odigran ovog poslepodneva na stadionu Partizana u Humskoj gde lideru na tabeli u goste dolazi Vojvodina (15.30, TV Arena 1 Premium).

Istina, pogled na tabelu be može da pokaže da je u pitanju derbi, ali to što crno-beli uoči ovog duela imaju 18 bodova više od Novosađana uopšte ne mora da bude podatak koji nosi posebnu težinu.

Gosti sa "Karađorđa" su prošlog vikenda pokazali odličnu igru protiv Crvene zvezde i upravo to izdanje, uprkos porazu, je ono što poziva na oprez kod lidera na tabeli, a kod gostiju budi bitnu dozu samouverenosti i optimizma.

"Biće teško, oni su odigrali dve teške utakmice protiv Crvene zvezde i TSC-a. Popovićev rad tek sada dolazi do izražaja, igraju odlično, imaju dosta iskusnih igrača u timu, odlična ekipa i po tradiciji oni su uvek nezgodan protivnik za nas. U prošlosti su nam mnogo puta uzeli bodove, ali igramo na našem stadionu, na našem terenu i najveći je motiv da se dobrom igrom odužimo svima koji su došli na prošlu utakmicu da podrže našu ekipu. To je meni najveći motiv, a verujem i igračima, da dođe ponovo 8.000 ili 10.000 duša koji dolaze čistog srca da podrži svoj tim", kaže trener Partizana, Igor Duljaj, dok njegov kolega na klupi gostiju, Ranko Popović dodaje:

"Ne smeta mi što odmah posle Zvezde igramo sa Partizanom, čak je lepo što imamo tu priliku. To su utakmice na kojima treba da vidimo gde smo, one treba da ti pokažu dokle si stigao i šta radiš. Neće ta utakmica, kao što volimo da pričamo, biti neka utakmica godine ili decenije, ali svakako je prilika da mnogo toga pokažemo i da vidimo koliko možemo."

Mozzart Bet Superliga Srbije, 17. kolo

petak

Novi Pazar - Javor 2:0 (0:0)
/Suma 47, Šćepović 90/

Spartak - Radnik 1:0 (1:0)
/Tošeski 13/

subota

Mladost Lučani - Železničar 15.30 (TV Arena sport 9)
Partizan - Vojvodina 15.30 (TV Arena 1 Premium)
Voždovac - IMT 19.00 (TV Arena sport 2)

nedelja

Čukarički - Radnički Kragujevac 13.00 (TV Arena sport 3)
Napredak - Crvena zvezda 15.00 (TV Arena 1 Premium)
TSC - Radnički Niš 17.00 (TV Arena 3 Premium)

 

Standings provided by Sofascore