Superliga Srbije

Novosađani naoštreni za Partizan: Trener Popović najavljuje veliku borbu u Humskoj

komentari (0)

Izvor: Tanjug

01.12.2023 19:01
Novosađani naoštreni za Partizan: Trener Popović najavljuje veliku borbu u Humskoj FK Vojvodina

Trener fudbalera Vojvodine, Ranko Popović izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Partizanom, da je sutrašnji meč prilika da njegova ekipa pokaže koliko može.

Fudbaleri novosadskog superligaša u subotu od 15:30 časova gostuju Partizanu u Humskoj u utakmici 17. kola (TV Arena 1 Premium) Mozzart Bet Superlige Srbije.

 

 

"Ne smeta mi što odmah posle Zvezde igramo sa Partizanom, čak je lepo što imamo tu priliku. To su utakmice na kojima treba da vidimo gde smo, one treba da ti pokažu dokle si stigao i šta radiš. Neće ta utakmica, kao što volimo da pričamo, biti neka utakmica godine ili decenije, ali svakako je prilika da mnogo toga pokažemo i da vidimo koliko možemo", istakao je Popović.

Šefs tručnog štaba Novosađana dodaje da utakmica protiv Zvezde daje za pravo njegovom timu da se nada dobrom rezultatu.

"Želimo da nastavimo tim putem i ako budemo imali takvu odgovornost i taj fokus, i uz to eliminišemo greške koje pravimo, onda možemo reći da nam meč dolazi u pravom momentu. O Partizanu ne bih mnogo pričao, jer ako se bavimo previše njima, može da nas zaboli glava i da negde odlutamo. Hoćemo da izgledamo dobro i da te dobre stvari s treninga prenesemo na teren", zaključio je Popović.