Superliga Srbije

Ne stavljam pritisak na svoju ekipu: Igor Duljaj rasterećuje Partizan uoči derbija sa Vojvodinom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.12.2023 15:13
Trener Partizana, Igor Dulja, hvata fudbalsku loptu MN Press
Trener Partizana, Igor Dulja, hvata fudbalsku loptu

Fudbaleri Partizana sutra od 15.30 (TV Arena 1 Premium) dočekuju ekipu Vojvodine u utakmici 17. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a u malom mozgu im je sigurno težak poraz od TSC-a prošle nedelje. 

Trener vodećeg tima šampionata, Igor Duljaj, izjavio je pred utakmicu sa Novosađanima da je protivnička ekipa po tradiciji uvek nezgodan rival za "crno-bele". Dakle, biranim rečima govori o "lalama", ali se drži svoje ekipe i njenih namera. 

"Moramo da budemo fokusirani od samog početka, naravno, biće drugačija igra, drugačija utakmica od one u Novom Sadu, drugačiji intenzitet, biće drugačije, tad nismo bili u takmičarskoj formi ni mi, a ni oni. Oni polako dolaze do svoje forme, sve bolje i bolje igraju. Mnogi očekuju da mi moramo svakog da pobedimo, ali ja nikakav pritisak ne stavljam na svoju ekipu. Samo sledeći protivnik, fokus na našu igru i da damo sve od sebe", istakao je Duljaj na konferenciji za medije pred derbi ove runde SLS. 

 

 

Bivši zadnji vezni crno-belih imao je potrebu i da ponovi da ne dozvoljava ekipi da deli prepreke na teške i lake. 

"Biće teško, oni su odigrali dve teške utakmice protiv Crvene zvezde i TSC-a. Popovićev rad tek sada dolazi do izražaja, igraju odlično, imaju dosta iskusnih igrača u timu, odlična ekipa i po tradiciji oni su uvek nezgodan protivnik za nas. U prošlosti su nam mnogo puta uzeli bodove, ali igramo na našem stadionu, na našem terenu i najveći je motiv da se dobrom igrom odužimo svima koji su došli na prošlu utakmicu da podrže našu ekipu. To je meni najveći motiv, a verujem i igračima, da dođe ponovo 8.000 ili 10.000 duša koji dolaze čistog srca da podrži svoj tim", zaključio je Duljaj.