Superliga Srbije

Ne znam ko će uopšte da brani protiv Čukaričkog: Igor Duljaj očajan jer dva golmana imaju temperaturu, a jedan odrađuje supenziju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.11.2023 17:00
Ne znam ko će uopšte da brani protiv Čukaričkog: Igor Duljaj očajan jer dva golmana imaju temperaturu, a jedan odrađuje supenziju MN Press

Fudbaleri Partizana ove nedelje (19.00, TV Arena sport 1 Premium) igraju derbi 15. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sa Čukaričkim, a trener lidera domaćeg prvenstva dan pre nema predstavu koga će postaviti za golmana startera a koga za njegovu zamenu, jer su 24 sata pre vrlo izazovnog duela sa ekipom sa Banovog brda trojica van stroja. 

Situacija je toliko specifična, komplikovana i porencijalno fatalna da je Igor Duljaj na konferenciji za medije priznao da ne zna ko će sutra braniti mrežu od učesnika Lige konferencije. 

"Aleksandar Jovanović neće biti na treningu ni danas, ima temperaturu, Nemanja Stevanović je kažnjen sa jednom utakmicom neigranja, mladi golman Vanja Radulaški koji je bio sa omladincima takođe ima temperaturu i to mi je najveći problem. Ne znam ko će uopšte da brani...", zavapio je maldi stručnjak. 

Posebno je zabrinut zbog zdravstvenog statusa Jovanović, sa kojim se sastav iz Humske 1 naosvajao bodova u trci za titulu. 

"Kada je u pitanju Jovanović, mnogo nam znači. Momak koji je stabila i veliki profesionalac, utiče pozitivno na ekipu. Partizan dugo nije imao takvog golmana i reprezentacija može da računa na takvog kao što je Jovanović", objasnio je Duljaj.

Partizan ima +6 u odnosu na Crvenu zvezdu, koja večeras gostuje Železničaru u Pančevu, a "parni valjak" se nalazi u neverovatnoj seriji od 12 pobeda u sezoni 2023/2024. 

"Ovo je jedan od najvažnijih mečeva, iz prostog razloga jer sledi pauza. Važno je da igrači moraju da razmišljaju samo o utakmici, a ne šta sledi posle toga. Čukarički je imao težak meč protiv Fiornetine, imaju određen broj igrača koji su iz nekog razloga nisu igrali protiv Fiorentine i verujem da će biti sasvim drugačiji protiv nas. Maksimalan respekt za njih, predstavljaju nas u Evropi", podvukao je Duljaj.