Superliga Srbije

Zvezda dobila, Bahar nezadovljan: Radnički izgubio, Trajković hvali igrače na hrabroj igri

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.09.2023 20:31
Zvezda dobila, Bahar nezadovljan: Radnički izgubio, Trajković hvali igrače na hrabroj igri TV Arena sport

Neobične su bile izjave trenera Crvene zvezde, Baraka Bahara i Radničkog iz Niša, Nikole Trajkovića, nakon utakmice 10. kola Mozzart Bet Sueplige Srbije u kojem je beogradski tim slavio 1:0 (1:0).

Slušajući dvojicu stručnjaka koji su dali svoje impresije za TV Arena sport neko ko nije gledao utakmicu mogao je da stekne pogrešan utisak da su gosti pobedili, budući da je njihovo raspoloženje bilo kao da je ishod bio drugačiji od ostvarenog.

"Nisam zadovoljan, jer nismo igrali dobro. Morali smo da budemo bolji i postignemo više golova. Jedino što je dobro je naša pobeda, ali je za takmcu protiv Jang bojsa potrebno da podignemo nivo igre. Pred takve utakmice je dobro da osećate pritisak, verujem da će tribine biti pune i da ćemo pobediti", rekao je Izraelac za TV Arena sport i najavio mnogo bolje izdanje svog tima u susretu Lige šampiona protiv najboljeg švajcarskog tima.

S druge strane, trener Nišlija, Nikola Trajković je rekao da su se njegovi igrači predstavili u dobrom svetlu i čestitao im na tome.

"Kad se na kraju podvuče crta, mislim da je Zvezda zasluženo pobedila, ali i da su se moji igrači beogradskoj publici predstavili u dobrom svetlu. U pojedinim trenucima smo izlazili visoko i rizikovali, jer je naša ideja bila da budmeo hrabri protiv najboljeg tima Crvene zvezde u poslednjih 20 godina", rekao je Trajković.