Serija A

Roma izgubila Paula Dibalu na nekoliko nedelja, ali je blizu dovođenja Romelua Lukakua

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.08.2023 15:07
Roma izgubila Paula Dibalu na nekoliko nedelja, ali je blizu dovođenja Romelua Lukakua Tanjug/Paola Garbuio/LaPresse via AP

Značajn gubitak i mogući značajan dobitak za Romu. Naime, argentinski ofanzivac Paulo Dibala povredio se u Veroni i neće ga biti na terenu nekoliko nedelja, ali Rimljan su blizu dogovora sa Čelsijem oko pozajmice Romelua Lukakua.

Dibala se povredio na jučerašnjem meču drugog kola Serije A protiv Verone (1:2). Argentinski napadač je napustio igru u 68. minutu zbog povrede prepona, preskočiće meč protiv Milana i mogao bi da se vrati na teren posle reprezentativne pauze.

Sa druge strane, prema informacijama iz Engleske, Roma je blizu dogovora sa Čelsijem da za 10 miliona evra pozajmi Romelua Lukakua na godinu dana. Međutim, Rimljani nemaju trenutno dogovor ni sa klubom iz Londona, a ni sa belgijskim napadačem koji ne bi da dolazi za platu manju od osam miliona evra.

Samo jedan osvojen bod u prva dva kola, teraju Romu da pređe neke svoje limite i dovede "Big Roma" kako bi u odsustvu povređenog Ejbrahama dobili "težinu u napadu" i lakše pronalazili put do golova i pobeda.