Serija A

Murinjo i Lukaku ponovo u istom timu? Roma i Čelsi pregovaraju oko transfera Belgijanca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 08:12
Murinjo i Lukaku ponovo u istom timu? Roma i Čelsi pregovaraju oko transfera Belgijanca Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Belgijski napadač, Romelo Lukaku, prva je želja italijanske Rome, čija je izvršna direktorka danas bila u Londonu gde se sastala sa čelnicima Čelsija kako bi pregovarala o eventualnom transferu.

Šef stručnog štaba Čelsija, Maurisio Poketino, uopšte ne vidi korpulentnog napadača u svom timu, već je njegovo mesto zauzeo mladi Nikolas Džekson. Situaciju je izgleda dobro ispratio Žoze Murinjo, pod kojim je Belgijanac igrao u Mančester junajtedu.

 

 

Lukaku je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, gde se nije baš najbolje snašao i bilo je jasno da ga milanski klub neće otkupiti. Bio je na pragu transfera u Juventus, ali kako prenose engleski mediji, čelnici "stare dame" nisu uspeli da nađu zajednički jezik sa Čelsijem i sve je propalo.

Ukoliko bi Roma uspela da dovede Lukakua, bila bi to jednogodišnja pozajmica, gde bi Lukaku imao šansu da ponovo eksplodira i vrati se u sam vrh evropskog fudbala.