Serija A

Inter završava Samardžića i bori se sa Atalantom za Skamaku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2023 16:35
Inter završava Samardžića i bori se sa Atalantom za Skamaku Guliver/MatthiasxKoch

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić tokom dana bi trebalo i oficijlano da postane novi igrač Intera. Od jučerašnje potvrde da je dogovor sa Udinezeom postignut, danas su mediji izneli i detalje. 

Inter će platiti pet miliona evra za pozajmicu uz obavezan otkup narednog leta za još 19 miliona evra. S obzirom da u suprotnom pravcu ide Fabijan suma će se umanjiti za šest miliona evra. Srpski vezni igrač bi trebalo popodne da ode na lekarske preglede a zatim potpis petogodišnjeg ugovora.

 

 

Vicešampion Evrope je neočekivano dobio konkurenciju iz Italije za napadača Vest Hema Đanluku Skamaku. Nekadašnji napadač Sasuola nije se baš najbolje snašao u Premijer ligi i menadžer Vest hema Dejvid Mojes nema ništa protiv da se on proda, ali ne za manju sumu od 30 miliona evra.

Interova ponuda od 22 miliona plus bonusi je bila glatko odbijena, ali u međuvremenu je Atalanta ušla u trku i ponudila 25 miliona plus Demirela, igrača koga Vest Hem želi u svojim redovima. Klub iz Bergama je na taj način izjednačio potražnju Engleza i očekuje pozitivan rasplet.

 

 

Međutim, Inter planira da plati isto toliko, doduše u dve rate, pa se čini da će odluka biti samo na Skamaki. Inter igra Ligu šampiona, Atalanta ne igra i sportski izbor za italijanskog reprezentativca ne bi trebalo da bude težak.