Serija A

Bonući šokiran odlukom Alegrija da ga "precrta": Traži novi klub, ali neće da ide izvan Italije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2023 14:00
Bonući šokiran odlukom Alegrija da ga "precrta": Traži novi klub, ali neće da ide izvan Italije AP Photo/Antonio Calanni

Iskusni italijanski fudbaler, Leonardo Bonući, šokiran je činjenicom da su čelnici Juventusa odlučili da ga stave na transfer listu, ali je odlučan da nastavi karijeru.

Kao igrač koji ima najveća primanja u redovima crno-belih, budući da godišnje zarađuje 6,5 milioan evra, defanzivac je, uprkos činjenici da ima 36 godina, bio uveren da je siguran u timu "Stare dame" u narednoj sezoni.

Međutim, nakon što je trener Masimilijano Alegri saopštio da više ne računa na njega i da ga neće voditi na američku turneju, legendarni kapiten Juventusa trenira odvojeno od ekipe i čeka da vidi gde će nastaviti karijeru.

Njemu ugovor sa Juveom ističe narednog leta, ali će ga klub pustiti da ide kao slobodan igrač, a po pisanju medija na Apeninima već je dobio dve ponude.

Prva je stigla od turskog velikana Fenerbahčea, a druga od neimenovanog kluab iz Saudijske Arabije, ali ih je Bonući obe odbio. Naime, veteran nije voljan da "pod stare dane" napušta Italiju i istako je da će njegov novi klub sigrno biti neki sa Apeninskog poluostrva.