Serija A

Đuntolijev "B" plan za Juventus: Kopmeiners ili Samardžić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2023 22:19
Đuntolijev "B" plan za Juventus: Kopmeiners ili Samardžić Guliver/AP Photo/Antonio Calanni

Juventus mora da pojača vezni red plemenitim igračem, prvi pik je Sergej Milinković Savić, ali Lacio ne spušta cenu od 40 miliona evra i čini posao gotovo nemogućim.

Novi sportski direktor Kristijano Đuntolo, koji je juče potpisao ugovor do juna 2028. godine, ne odustaje od srpskog "Narednika" iz Lacija, ali i pravi plan "B" a u njemu su Teun Kompeiners iz Atalante i srpski reprezentativac Lazar Samardžić iz Udinezea, prenosi "Republika".

Atalanta uveliko prrgovara oko produžetka saradnje sa Holanđaninom kome ugovor ističe u junu 2025. godine. I ne planira da ga proda ispod 40 miliona evra, jer je toliko već bilo traženo Interu.

 

 

Ako je suditi po trenutnoj finansijskoj moći "Stare dame", najrealnije je da Juventus dovede Lazara Samardžića, koga će Udineze pustiti za sumu od 20 do 25 miliona evra. Srpski reprezentativac je najmlađi, imao samo 21 godinu ali i sa najmanje iskustva od pomenutih igrača. Ali, Lazara je već neko vreme na listi želja Intera i Napolija, finansijski jačih od Juventusa.

Juventus mora brzo da reaguje, a da bi mogao da kupuje prvo mora da proda. Dušan Vlahović i Federiko Kjeza su jedini "kapitalci" u timu. Srpski napadač ima i najviše "udvarača", Čelsi, Bajern, Njukasl prate situaciju...