Serija A

Nesuglasice u Bolonji: Arnautović i Mota ušli u raspravu tokom treninga

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.02.2023 13:03
Nesuglasice u Bolonji: Arnautović i Mota ušli u raspravu tokom treninga Guliver/Matteo Papini

Austrijski fudbaler srpskog porekla, Marko Arnautović, se na treningu posvađao sa trenerom, Tijagom Motom, prenosi "Gazeta delo Sport".

Bivši napadač Vest Hema je odavno poznat po svom temperamentnu i pomalo arogantnom stavu, tako da uopšte ne čudi to što legendarni vezista, a sada trener Bolonje, Tijago Mota, nije bio zadovoljan njegovim ponašanjem.

Međutim, italijanski mediji navode da se rasprava desila na terenu tokom treninga, ali da nije dugo trajala, već da su Arnautović i Mota razrešili sve nesuglasice.

Najbolji strelac Bolonje zbog kartona neće biti na raspolaganju ekipi na gostovanju Bolonji u subotu (15.00, TV arena sport 2), već će u konkurenciji za tim biti tek protiv Intera 26. februara:

"Neće moći da igra protiv Sampdorije, tako da će imati više vremena da uđe u formu i spremi se za naredni meč protiv Intera", rekao je Mota, pa odgovorio na pitanje da li i dalje računa na Arnautovića:

"Kada bude na raspolaganju ja ću odlučiti o tome da li će početi utakmicu ili ne", podvukao je Mota.

Podsetimo Bolonja se nalazi na 11. poziciji italijanske Serije A sa 29 osvojenih bodova nakon 23 odigrana kola. Arnautović je najbolji strelac ekipe sa osam postignutih golova.