Serija A

Murinjo mogao da napusti Romu u decembru: Ovo je moj život

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.02.2023 12:35
Murinjo mogao da napusti Romu u decembru: Ovo je moj život Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo priznao je da je u decembru prošle godine mogao da napusti rimski klub, ali da je odlučio da nastavi karijeru u Italiji.

Italijanski mediji podsećaju da je Murinjo imao ponude da preuzme selekciju Portugalije i Brazila, kao i nekoliko klubova iz Premijer lige.

"Mogao sam u decembru da napustim Romu, ali nisam. Ovo je moj život, svaki dan je borba. Nekada se čini da se mučimo, ali smo u vrhu tabele sa ostalim ekipama, koje su jake i imaju šta da pokažu", rekao je Murinjo.

 

 

Italijanski novinari su zatražili mišljenje od portugalskog stručnjaka o Nikolu Zaniolu, koji je tražio da napusti Romu, kao i o Krisu Smolingu.

"Zaniolo je problem za klub, nemam ništa sa tim. On mora svoje probleme da reši sa klubom, a ne sa mnom. Što se tiče Smolinga, ne mogu ništa da učinim da ga ubedim da potpiše novi ugovor", zaključio je portugalski trener.

Murinjo (60) je trener Rome od 2021. godine, a pre toga je vodio Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju. On je prošle godine sa Romom osvojio Ligu konferenciju.