Serija A

Kežmanu stižu ponude za Sergeja: Arsenal opet u igri, Njukasl i Milan se raspituju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.04.2023 17:48
Kežmanu stižu ponude za Sergeja: Arsenal opet u igri, Njukasl i Milan se raspituju Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Sergej Milinković Savić se ne skida sa naslovnica italijanskih medija. Kako zbog odličnih igara i golova u poslednje vreme, tako i zbog mogućeg transfera na leto jer od juna ulazi u poslednju godinu ugovora sa Lacijom.

Kad se ne piše o maestralnim partijama "Narednika", piše se o ponudama za njega, pa tako "Gazzeta delo sport" navodi da njegov agent Mateja Kežman ima pune ruke posla jer se mnogi klubovi raspitiju za usluge srpskog reprezentativca.

Arsenal ne odustaje, piše "Gazzetta", jer menadžer Mikel Arteta i dalje smatra da tim mora da pojača još jednim veznim igračem koji potezima može da pravi razliku. Kaže se i da je Njukasl pričao sa Kežmanom jer su mu potrebna pojačanja za Ligu šampiona.

 

 

Kada je Italija u pitanju, prvi na listi je Juventus koji već dve godine udara u zid u pregovorima sa Klaudijom Lotitom, čelnikom "lacijala". U igru uskače i Milan, jer trener Stefano Pioli odlično poznaje Sergeja s obzirom da je radio sa njim u Laciju i smatra da bi u ovom timu "roso-nera" mogao da doda kvalitet i vrati ga u sam vrh evropskog fudbala.

"Koncentrisan sam na ovu sezonu, cilj je da uvedemo Lacio u Ligu šampiona a kad se sezona završi pričaćemo o svemu", rekao je juče Sergej za DAZN.

 

 

Iz Lacija stižu najave o novom ugovoru za Sergeja do juna 2027. godine uz uvećanje zarade, bonuse, pa se na kraju postavlja pitanje šta želi srpski as. On je od 2015. u Rimu, od nedavno je najbolji inostrani strelac u istoriji kluba (66 golova) i zna se da ne voli preterano avanture i da izlazi iz svoje zone komfora.

Priča o Sergeju kao priča o "Juliji Džons". Nastavcima nema kraja...