Serija A

Lotito zacrtao: Za Sergeja 40 miliona evra ili ništa!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.03.2023 17:52
Lotito zacrtao: Za Sergeja 40 miliona evra ili ništa! Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

​Sergej Milinković Savić može da ide iz Lacija ovog leta za 40 miliona evra. "Korijere delo sport" ističe da je predsednik kluba Klaudio Lotito tu informaciju saopštio menadžeru igrača Mateji Kežmanu.

"Ili 40 miliona evra ili ništa", prenosi "Korijere" teks u kome se kaže da srpski reprezentativac može da napusti "Olimpiko" za pomenutu sumu ili može da ostane do isteka ugovora u junu 2024. godine i ode bez obeštećenja. Rizikuje ozbiljno Lotito, ali nije mu prvi put da postavlja visoke uslove za srpskog "Narednika". Pre samo godinu dana je želeo 100 miliona za Sergeja, a kada su odustajali prvo Arsenal, a zatim i Juventus, dobio je "ništa".

Vreme leti, Sergej se približava poslednjoj godini ugovora i situacija se drastično menja. Mateja Kežman je već donosio Lotitu razne ponude koje je ovaj odbijao, najunosnija je stizala iz Mančester junajteda (70 miliona evra) pre dve godine. S obzirom na dužinu ugovora, pitanje je da li će Kežman moći da donese traženih 40 miliona evra, prenosi "Korijere", jer je realnije da ta suma bude od 25 do 30 miliona evra.

 

 

Prema poslednjim abrovima na transfer tržištu, Liverpulov mendažer Jirgen Klop je jako zainteresovan za Sergeja i ako postoji klub koji bi lako mogao da plati Lotitu traženu sumu onda su to "crveni" sa "Enfilda". S obzirom da se špekulacije oko letnjeg prelaznog roka zahuktavaju, trebalo bi iz nedelje u nedelju očekivati nove vesti vezane za sudbinu "Narednika".

Zna se dobro da je naš igrač zainteresovan pre svega za ostanak u Seriji A, na koju je navikao od 2016. godine i da bi najradije u Juventus koji je još uvek jako zagrejan.