Serija A

Murinjo odgovorio Kasanu: Jedino ume da komentariše, a u Madridu ga pamte samo po jakni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.04.2023 17:32
Murinjo odgovorio Kasanu: Jedino ume da komentariše, a u Madridu ga pamte samo po jakni Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Bivši italijanski fudbaler, Antonio Kasano, je tokom emisije sa Bobijem Vijerijem kritikovao trenera Rome, Žozea Murinja, rekavši da je Portugalac "nula od trenera".

Nije redak slučaj da Italijan u poslednje vreme komentariše klubove i fudbalere "na čizmi", a ovog puta je izneo kritiku i na dovođenje srpskog fudbalera Nemanje Matića.

Međutim, Portugalac nije ostao "nem" na to, što je bilo i očekivano, te je imao spreman odgovor:

 

 

"Svako je slobodan da komentariše i kritikuje, ali kada se govori o drugima, kao što to radi Antonio, drugačije je. Neki od nas rade u fudbalu, on samo uživa. Kasano je igrao za Romu, Inter i Real Madrid. U Madridu ga pamte samo po jakni. Sa Romom je osvojio Superkup. Sa Interom nije ni Kup Lombardije u prijateljskoj utakmici. Znate šta sam ja osvojio sa Interom, Real Madridom i Romom. On možda ima problem sa mnom, ja nemam s njim", rekao je Murinjo.

Podsetimo, portugalski trener je Interom osvojio Ligu šampiona, sa Real Madridom prvenstvo, Kup kralja i Superkup, dok je sa Romom poneo trofej Lige konferencija.