Serija A

Luka Jović okrenuo novi list: Dosta mu je Italije, seli se u Zenit kod Erakovića?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2024 13:53
Luka Jović proslavlja pogodan u derbiju protiv Milana Tanjug/Spada/LaPresse via AP)
Luka Jović proslavlja pogodan u derbiju protiv Milana

Srpski reprezentivac i treća napadačka opcija "orlova" na predstojećem Evropskom prvenstvu, Luka Jović, mogao bi od naredne sezone da zaigra u Zenitu, navode ruski mediji. Iako se verovalo da će posle odlaska Olivijea Žirua, centarfor Milana ostati na "San Siru", najnovije vesti pouzdanog ruskog portala "Čempionat", donose nam pravi preokret!

Kako se navodi, šestostruki ruski šampion itekako je zainteresovan za Jovića, kome se, izgleda, više smučilo da se iznova dokazuje u Italiji, a dodatna atmosfera podgrejana je njegovim praćenjem kluba iz Sankt Peterburga na društvenim medijima.

 

 

Ukoliko bi se Jović odlučio za Zenit, tamo bi imao poznato lice u vidu Strahinje Erakovića, sa kojim je u prošlosti delio svlačionicu nacionalnog tima, ali je još uvek pitanje da li je to u ovoj situaciji realna priča. 

Suvišno je pričati o razlikama ruskog i italijanskog prvenstva i koju težinu nosi dres "rosonera", pa je za sada neozbiljno govoriti o potencijalnom transferu u Sankt Peterburg, ali je ipak činjenica da se Jović nije naigrao mnogo u Milanu prošle godine, gde je mahom ulazio kao rezerva. I pitanje je kakav će imati status na "San Siru" kod novog trenera.