Serija A

Direktor Torina besan na glasine: Radonjić nigde ne ide

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.12.2023 13:00
Nemanja Radonjić je postigao tri gola za Torino u ovoj sezoni Guliver/Matteo Ciambelli/DeFodi Images
Nemanja Radonjić je postigao tri gola za Torino u ovoj sezoni

Italijanski mediji plasirali su priču da je Nemanja Radonjić ponovo došao u sukob sa trenerom Ivanom Jurićem, "nafilovali" su priču čak i o fizičkom obračunu i sa sigurnošću tvrdili da će srpski reprezentativac već u januaru napustiti Torino.

Međutim, sportski direktor italijanske ekipe, Davide Vinjati ne samo da je demantovao tvrdnje o sukobu, već i negira da će srpski reprezentativac napustiti ekipu.

"Radonjić ne ide nigde. Nemanja kao i bilo koji igrač mora da pokaže da ima kvalitet potreban za ovaj tim, a na treneru je da bira ko će da igra. Talenat je tu, nije sporan, možda će briljirati na sledećoj utakmici. Nikad ne znate šta se može sve dogoditi u prelaznom roku", istakao je Vinjati.

 

 

Predsednik Urbano Kairo je apostrofirao da srpski reprezentativac nije igrao zbog povrede, a ne zbog nediscipline.

"Ljut sam na one koji su pustili tu laž u javnosti. Radonjić se povredio na treningu i zbog toga nije bio na klupi. Ne stavljate među rezervne igrače one koji ne mogu da uđu u igru. Radonjić se ni sa kim nije svađao, a kamoli potukao", rekao je Kairo.

Istina je samo da Nemanja Radonjić ne voli kad ne igra, a ove sezone je u dresu Torina bio na terenu samo 423 minuta u devet mečeva Serije A i jednom u Kupu Italije. Postigao je tri pogotka i ubeležio asistenciju.