Serija A

Serija A na TV Arena sport: Torino gostuje na Kaljariju na Sardiniji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.01.2024 14:00
Fudbaleri Torina Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
Fudbaleri Torina

Fudbaleri Kaljarija dočekaće Torino od 20.45 (TV Arena 2 Premium) na otvaranju prvog meča 22. kola italjanske Serije A. Obe ekipe dočekuju ovaj duel sa promenljivom formom, ali u znatno drugačijoj situaciji kada je u pitanju stanje na tabeli.

Torino je na poslednjih pet utakmica upisao dve pobede, dva remija i jedan poraz. Možda i najbolje izdanje ekipe Ivana Jurića u tom periodu bilo je na domaćem terenu protiv aktuelnog šampiona, Napolija. "Bikovi" su postigli tri gola na tom meču, a Vanja Milinković-Savić je ostao nesavladan.

Očekuje se da srpski čuvar mreže i večeras počne utakmicu u startnoj postavi zajedno sa Ivanom Ilićem, dok sa druge strane verovatno nećemo videti Nemanju Radonjića. Nekadašnj igrač Crvene zvezde će do kraja zimskog roka verovatno napustiti italijanski klub.

 

 

Kaljari u nešto lošijoj formi dočekuje večerašnji duel. Na poslednjih pet utakmica imaju pobedu, dva remija i dva poraza. Ipak, taj jedan trijumf došao je protiv senzacije u ovoj sezoni Serije A. Tim sa Sardinije je savladao 2:1 Bolonju koja igra fenomenalno pod vođstvo Tijaga Mote.

Izabranici Klauidija Ranijerija trenutno zauzimaju 17. poziciju sa 18 osvojenih bodova i sva je prilika da ih do kraja takmičarske godine očekuje borba za opstanak u elitnom rangu. Sa druge strane, ekipa Torina je daleko od opasne zone i nalazi se na 10. mestu sa 28 bodova.

Serija A, 22. kolo

petak 

Kaljari - Torino 20.45 (TV Arena 2 Premium)

subota

Atalanta - Udineze 15.00 (TV Arena 2 Premium)
Juventus - Empoli 18.00 (TV Arena 2 Premium)
Milan - Bolonja 20.45 (TV Arena 1 Premium)

nedelja

Đenova - Leće 12.30 (TV Arena 2 Premium)
Verona - Frozinone 15.00 (TV Arena 3 Premium)
Monca - Sasuolo 15.00 (TV Arena 2 Premium)
Lacio Napoli 18.00 (TV Arena 2 Premium) 
Fiorentina - Inter 20.45 (TV Arena 3 Premium)

ponedeljak

Salernitana - Roma 20.45

 

Standings provided by Sofascore