Serija A

Očaj i suze u Sampdoriji posle šokantnog remija u Monci, trener Paladino čestitao Stankoviću

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.02.2023 10:19
Očaj i suze u Sampdoriji posle šokantnog remija u Monci, trener Paladino čestitao Stankoviću TV Arena sport

Sreća definitivno ne stanuje na adresi Sampdorije. Ne poseduje tim Dejana Stankovića ni poseban kvalitet, ali fanatična borbenost na svim mečevima ni u Monci im nije donela pobedu jer je u sedmom minutu nadoknade dosuđen penal za domaćina koga su realizovali za 2:2. Izgubljena su dragocna dva boda u borbi za opstanak, na ruku im nisu išle ni neke sudijske odluke u poslednjim utakmicama (protiv njih dosuđeno sedam penala), pa je uprava kluba odlučila da niko neće davati izjave.

Dejan Stanković se nije pojavio na konferenciji za štampu, niko iz Sampdorije nije prozborio ni reč jer je svima teško pao poraz. Bilo je i suza. Zato je trener Monce Rafaele Paladino pohvalio rivala.

"Pre meča sam rekao da će nam duel sa Sampdorijom biti teži nego onaj sa Juventusom i bio sam u pravu. U Seriji A se ništa ne podrazumeva. Moram da odam veliko priznanje igračima Sampdorije, posebno treneru Dejanu Stankoviću. Zaista su bili veoma dobri, svojski se bore za opstanak. Mi se nismo predavali, tim ima veliko srece, ne odustaje do poslednje sekunde. Za nas je bod zlata vredan i računa se kao pobeda kada je ostvaren na ovaj način", istakao je Paladino na pres konferenciji.

Sampdorija je došla do 10. boda, Verona, koja je takođe ugrožena ima 14, a Specija, prvi tim "iznad crte" je na 18 osvojenih bodova.