Serija A

Serija "A" na Areni: Navijači Sampdorije dolaze da pozdrave Stankovića i igrače

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.05.2023 10:23
Serija "A" na Areni: Navijači Sampdorije dolaze da pozdrave Stankovića i igrače TV Arena sport

Sampdorija i trener Dejan Stanković uložili su maksimum napora ove sezone da se spasu ispadanja, ali to jednostavno nije bilo moguće. Klub je u velikim finansijskim problemima, čeka se novi gazda, igrački kadar se potvrdio nedovoljno dobrim da se izbegne ispadanja u Seriju B, u mnogo utakmica i sreća im je okrenula leđa.

Oprostiće se večeras Dejan Stanković i igrači od vernih navijača u duelu 37. kola protiv Sasuola (20.45). Navijači su najavili da će ispuniti stadion "Marasi", odlučili su da prošetaju u korteu do stadiona i da daju punu podršku timu bez obzira na neuspeh ove sezone.

"Navijači Sampdorije su uvek uz klub, pogotovo sada kada je teško. Iskazuju veliku ljubav i večeras će to još jednom potvrditi", istakao je predsednik Sampdorije Marko Lana.

 

 

Andrea Radrizani, vlasnik engleskog Lidsa i brodkasting grupe "Eleven Sports" pominje se u medijima kao budući vlasnik, mada italijanski mediji spekulišu da iza njega stoji Naser Al Helaisi, vlasnik PSŽ.

"Ništa još nije rešeno po tom pitanju. Radi se, a ja sam optimist. Ne znam ništa o šeiku iz Katara, moraćete da pitate Radrizanija o tome. Lično se nadam da će Sampdorija što pre dobiti novog vlasnika", rekao je Lana.

Serija A, 37. kolo

Petak

Sampdorija - Sasuolo 20.45 (TV Arena Premium 1)

Subota

Salernitana - Udineze 15.00 (TV Arena Premium 3)
Specija - Torino 15.00 (TV Arena Premium 1)
Fiorentina - Roma 18.00 (TV Arena sport 1)
Inter - Atalanta 20.45 (TV Arena sport 1)

Nedelja

Verona Empoli 12.30 (TV Arena Premium 1)
Bolonja - Napoli 15.00 (TV Arena Premium 1)
Monca - Leće 15.00 (TV Arena Premium 3)
Lacio - Kremoneze 18.00
Juventus - Milan 20.45 (TV Arena Premium 2)