Serija A

Roma dobila Empoli 7:0, Murinjo nezadovljan: Mora to još bolje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.09.2023 09:27
Roma dobila Empoli 7:0, Murinjo nezadovljan: Mora to još bolje Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Tek u četvrtom kolu italijajanske Serije A Roma je uspela da ostvari prvi trijumf i to nakon remija sa Salernitanom, (2:2) i poraza od Verone (1:2) i Milana (1:3), ali su zato "naplatitli" sve.

"Nesretni" Empoli se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i primio čak sedam golova protiv raspucane ekipe trenera Žozea Murinja, ali Portugalac i dalje nije potpuno zadovoljan.

Jeste Roma igrala efikasno i dominantno, jeste prvi put od 2006. godien uspela davpostigne sedam golova na jednom meču, a opet, za perfekcionistu kakakv je Portugalac ni to nije dovoljno.

"Pre svega da kažem kako mi je žao Empolija, ali to je fudbal. Nama je bilo važno da pobedimo ubedljivom razlikom, ali niko nije očekivao da će bit 7:0. Ipak, koliko god to sa strane izgledalo sjajno ne mogu da kažem kako sam skroz zadovoljan. Bilo je tu uspona i padova u igri, nismo bili konstantni, grešili smo u mnogim segmentima, a to želim da ispravim", rekoa je Murinjo posle meča.

Jedan od sedam golova na "Olimpiku" postigao je i novajlija Romelu Lukaku, ali trener Rome ne misli da je to nešto specijano važno.

"Taj pogodak će možda značiti njemu, ali za mene nema takav značaj. To je samo jedan od mnogih golova koje smo postigli i koje ćemo tek postići. Ova ekipa ima potencijal i potrebno je da ga razvijamo. Posle uvodnh mečeva smo bili kritikovani, sada nas hvale, a ja se ponašam isto. Trudim se da iz ove ekipe izvučem najbolje", rekao je Murinjo.