Premijer liga

Magičan broj za mene, on me je othranio: Bruno Gimaraeš otkrio zašto u Njukaslu nosi dres sa 39 na leđima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2023 10:01
Magičan broj za mene, on me je othranio: Bruno Gimaraeš otkrio zašto u Njukaslu nosi dres sa 39 na leđima Guliver/(AP Photo/Steve Luciano

Fudbaleri prilikom biranja brojeva na svojim dresovima obično imaju na umu važne datume iz svog života ili ih u toj raboti vode sportske ambicije, ali je priča Bruna Gimaraeša iz Njukasla nešto drugačija.

Defanzivni vezista iz Brazila došao je među "svrake" prošle godine, ali je tek sada objasnio zbog čega na leđima, ispod svog prezimena, nosi 39 a ne neku drugu, manju ili veću cifru.

 

 

"Znam da ljudi misle da je to čudan broj za fudbalera... ali za mene je 39 poseban. Ne, to je više od toga. Magično je. Broj 39 mi je dao sve u životu. Doveo me je ovde u Njukasl. Nahranio me, obukao i platio tročasovnu vožnju autobusom da ostvarim svoj san", ispričao je ovaj 25-godišnjak, misleći na svog oca i broj njegovog taksija. 

Naime, stariji Gimaraeš je vožnjom klijenata po Rio de Žaneiru zarađivao za svoju porodicu, pa i za zahvalnog nalednika, koji je prošlog januara stigao iz francuskog Liona u engleski klub, u poslu vrednom više desetina miliona evra.