Premijer liga

Mančester junajted uzvraća udarac Čelsiju: izdvaja 130 miliona evra za Kaiseda i Onanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.06.2023 10:48
Mančester junajted uzvraća udarac Čelsiju: izdvaja 130 miliona evra za Kaiseda i Onanu Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Mančester junajtedu ponavlja se početak prošlosezonskog prelaznog roka kada su uglavnom gubili trku za željenim pojačanjem.

Uspeli su na "Old Trafordu" da naprave dobre poslove unutar kuće, da produže ugovor sa Rašfordom, reše pitanje Bruna Fernandeša, ali za sada nisu doveli pojačanja. Pregovarali su sa Čelsijem oko Mejsona Maunta i nisu se dogovorili oko visine obeštećenja uprkos činjenici da su poslali na kraju ponudu od 55 miliona funti.

S obzirom da Čelsi želi iz Brajtona da dovede veznog igrača Mojzesa Kaiseda, u Junajtedu su rešili da im ga preotmu i na neki način revanširaju za Maunta. Ponjudili su Brajtonu 80 miliona evra za odličnog veznog igrača i čekaju odgovor. Zna se i da je Kaisedo fan Junajteda.

 

 

Na "Old Trafordu" traže golmana jer David De Hea nije postigao dogovor oko novog ugovora. Španac odlazi kao slobodan igrač, a Ten Hag želi na gol liniji da vidi Andrea Onanu iz Intera, koga želi i Čelsi. Sarađivali su odlično u Ajaksu i sada postojio obostrana želja da nastave ju Mančesteru. Inter traži 50 miliona evra za svog golmana koji ima ugovor do 2027. godine. Možda Čelsi ima više novca u ovom času jer Junajted menja vlasnika, ali igrači žele da igraju Ligu šampiona i biraju Mančester.