Premijer liga

Mojes doneo Ligu konferencije i dobio novi ugovor u Vest Hemu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.06.2023 15:50
Mojes doneo Ligu konferencije i dobio novi ugovor u Vest Hemu Tanjug/AP Photo

Vest Hem je prošle srede osvojio Ligu konferencija a menadžer Dejvid Mojes danas je dobio produžetak ugovora. Evropski trofej ostavio ga je na klupi "čekićara" gde izvesno ne bi bio naredne sezone da je Fiorentina slavila u Pragu.

Iako je imao dve veoma dobre sezone u evrokupovima, prošle je stigao do polufinala Lige Evrope, zbog lošije sezone u Premijer ligi i u finišu obezbeđenog opstanka, uprava kluba je bila spremna da ga smeni. Trofej je sve promenio, data je šansa 60-godišnjem treneru da nastavi sa radom i napravi iskorak.

"Nadam se da ćemo nastaviti sa progresom, kako u igri tako i u strukturi kluba. Uradili smo odličan posao u poslednje dve-tri sezone, osvojili smo evropski trofej. Za naš klub to je zaista spektakularno. Teško je takmičiti sve svake godine na top nivou, ali daću i ja i tim sve od sebe da naredne sezone donesemo klubu i navijačima još radosti", istakao je Mojes.

Koliko će to bi lako bez Deklana Rajsa, koji odlazi i verovatno još bez nekih od ključnih igrača ostaje pitanje, ali Mojes je "kupio" sebi bar još jednu sezonu na klupi Vest Hema.