Premijer liga

Souček veran Vest Hemu: Ovo je moj dom, ovde me cene

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.01.2024 22:17
Tomaš Souček West Ham
Tomaš Souček

Tomaš Souček, češki vezn i igrač produžio je ugovor sa Vest Hemom, objavio je engleski klub. Novi ugovor će češkog reprezentativca vezivati za "Čekićare" do juna 2027. godine. 

Posle potpisa, Souček je istakao zadovoljstvo svim onim što je doživio u dresu Vest Hema.

"Jako sam srećan što sam potpisao novi ugovor i jako sam ponosan što ovde mogu nastaviti svoju karijeru. Prošle su četiri godine otkako sam se pridružio Vest Hemu i uživao sam u svakom trenutku. Dolazak u Englesku bilo je novo iskustvo za mene i bilo je uspešno. Osvojili smo trofej, imali dobre rezultate u Premier ligi, zadovoljan sam sobom, igrao sam gotovo svaki minut i osećam da me navijači ovde cene. Ovo su najvažniji razlozi zašto sam želeo produžiti ugovor sa Vest Hemom, jer osećam da je ovo sada moj dom i želim postići još više u budućnosti", naveo je Souček.

 

 

Zbog obavljenog posla zadoivoljan je bio i trener londonskog kluba Dejvid Mojes.

"Svi smo zadovoljni što je Tomaš potpisao novi ugovor. Bio je fantastičan sluga Vest Hema u dosadašnje četiri godine. On je uzoran profesionalac, daje apsolutno sve za svoj tim svaki put kad kroči na teren i veoma je popularan lik, kojeg vole igrači, stručni štab i svi u klubu. Radujemo se nastavku suradnje sa Tomašem i želimo mu više uspeha", poručio je škotski stručnjak.

Souček je u Vest Hem stigao u julu 2020. godine. Ranije je nastupao za Slaviju Prag, Viktoriju Žižkov i Slovan Liberec. U svom poslednjem nastupu u Premijer ligi bio je strelac u pobedi protiv Arsenala od 2:0.