Premijer liga

Vlašić nezadovoljan u Vest Hemu: "Čekićari" ne puštaju Hrvata u Torino - Užasno se ponašate, ovo nije rešenje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.07.2023 09:45
Vlašić nezadovoljan u Vest Hemu: "Čekićari" ne puštaju Hrvata u Torino - Užasno se ponašate, ovo nije rešenje Tanjug/AP Photo/Paola Garbuio/LaPresse

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, ušao je u sukob sa šefom stručnog štaba Vest Hema, Dejvidom Mojesom zbog toga što želi da napusti klub, koji ga u tome sprečava.

Naime, Vlašić prema navodima medija nije u Mojesovim planovima za sezonu pred nama, a kako je drugi deo prošle proveo na pozajmici u Torinu, želja mu je da svoju karijeru nastavi tamo.

Međutim, "čekićari" ne dele iste želje sa Hrvatom, bar ne za sada. Vlašić nije pošao na timske pripreme u Australiju, a njegov klub ga ne pušta u Italiju tako lako:

"Dosta mi je ove situacije u kojoj se ništa ne događa. Svi znamo da me ovde ne smatrate važnim igračem, ja sam vam samo jedan od igrača u rezervama. Vratio sam se u London da ispoštujem poziv na pripreme, svaki dan treniram maksimalno profesionalno i ozbiljno, ali ovo nije rešenje. Već dva mjeseca govorim da želim ići u Torino, nisam zainteresovan za druge opcije, užasno se ponašate", kazao je Vlašić Mojesu.

Podsetimo, on je u redove londonskog kluba stigao pre dve sezone iz moskovskog CSKA kada je plaćen 30 miliona evra i sklopio saradnju do 2026. godine.