Premijer liga

Fernandeš zahvalan Ten Hagu: Mnogo mi znači što me je zaštitio i podržao posle poraza od Liverpula

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.06.2023 09:15
Fernandeš zahvalan Ten Hagu: Mnogo mi znači što me je zaštitio i podržao posle poraza od Liverpula Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Uprkos velikim oscilacijama tokom sezone, Mančester junajted je završio kao trećeplasirani tim Premijer lige pa tako izborio učešće u Ligi šampiona naredne sezone, a takođe je i u trci za trofej FA kupa, s obzirom na to da će se u finalu sastati sa Mančester sitijem (nedelja 16.00).

Možda i najteži momenat sezone za "crvene đavole" bio je onaj bolan poraz od Liverpula 0:7, kada se na meti kritičara našao Bruno Fernandeš.

 

 

Portugalski vezista je istakao da mu je u tom periodu podrška i zaštita trenera, Erika ten Haga mnogo značila:

"Svestan sam da je veoma srećan načinom na koji treniram, igram i pokazujem svoje emocije i strast prema igri. Zna da mi je stalo. To je verovatno razlog zašto ponekad radite stvari koje ne bi trebalo. Ali nikada neću uraditi ništa što bi bilo loše po tim, da moji saigrači izgldaju loše. On to zna i zbog toga me štiti", rekao je Bruno pa dodao:

"Mislim da je to dobro jer vam pokazuje poštovanje, pokazuje zaštitu, ali uvek za zahtevima iza svega toga. Naravno da kada štitite nekoga želite da vam vrate na neki način, da bi imao razloga da vam veruje", podvukao je Fernandeš.