Premijer liga

Ten Hag ostvario cilj: Junajted pripada Ligi šampiona, potrebna su ulaganja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.05.2023 09:00
Ten Hag ostvario cilj: Junajted pripada Ligi šampiona, potrebna su ulaganja Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Zastava i himna Lige šampiona ponovo će se slušati i gledati na "Old Trafordu". Mančester junajted je pobedom nad Čelsijem obezbedio kolo pre kraja Premijer lige plasman u elitno takmičenje zajedno sa Sitijem, Arsenalom i Njukaslom koji je ostvario veliki uspeh.

Trener Erik ten Hag je ostvario primarni cilj. Sada se i zaboravlja slab start jer je bivpi trener Ajaksa ipak uspeo da vrati "crvene đavole" u sam vrh Premijer lige.

"Junajted pripada Ligi šampiona. Završiti sezonu u top četiri kluba Premijer lige je veoma dobar posao, konkurncija je bila jaka, mnogo klubova ima odlične timove, dobre menadžere, jake budžete", istakao je ponosno Ten Hag.

Siti je ponovo dominirao što samo tera Junajted da bude bolji.

"U ovom času smo dali maksimum, ali želimo više, lično nemam mnogo strpljenja. Standardi su podignuti jer je Siti igrao izvarnredno, a i mi smo pokazali naznake da im se približavamo."

Ovaj tim mora da se pojača, biće vruće leto na "Old Trafordu" jer će sedam-osam igrača otići.

"Moramo da se pojačamo na leto. I to kvalitetom. Čeka nas dosta posla", nije ulazio u detalje menadžer Junajteda.

Odavno se spekuliše da je Junajted naciljao Harija Kejna, Mejsona Maunta, Adrijena Rabioa, na nekom duđem spisku su i srpski asovi Dušan Vlahović i Sergej Milinković Savić.

"Ten Hag je izvukao maksimum iz ove ekipe. Moraće Junajted da ulođi dosta novca na leto za prava pojačanja jer smatram da sa ovom grupom igača ne može da uradi nešto više naredne sezone. Postoji limit ekipe i ovakva kakva jeste ne može da se umeša u borbu za titulu. Sam Ten Hag je dokazao svima da može da se nosi sa velikim izazovima i zato ga treba podržati", smatra nekadašnji kapiten Junajteda Geri Nevil.