Premijer liga

Poketino ne vidi Feliksa u svojim planovima: Portugalac se vraća u Atletiko

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.05.2023 13:50
Poketino ne vidi Feliksa u svojim planovima: Portugalac se vraća u Atletiko Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Novi šef stručnog štaba Čelsija, Maurisio Poketino, odlučio je da vrati Žoaa Feliska sa pozajmice u Atletiko, pošto se Portugalac ne nalazi u njegovim budućim planovima, navode španski mediji.

Naime, Portugalac je u redove londonskog kluba stigao početkom godine i rukovodstvo je imalo mogućnost otkupa ugovora, ali je argentinski stručnjak odbacio tu opciju:

"Istina je da ne mogu da kažem, koji je plan sa Žoaom. Novi trener ga ne želi u Čelsiju. Vratiće se u Madrid, ništa nismo planirali", rekao je predsednik Atletika Enrike Serezo.

 

 

Britanski mediji navode da je Poketino počeo sa rekonstrukcijom Čelsija, koji je sezonu u Premijer ligi završio na 12. mestu na tabeli. Navodi se da argentinski stručnjak želi da u letnjem prelaznom roku angažuje kvalitetnog golmana, igrača sredine terena i napadača, a planira da se odrekne najmanje 15 igrača za koje smatra da će dobiti 320 miliona evra.

Čelsi pored Feliksa, u narednoj sezoni ne računa ni na Kristijana Pulišića, Matea Kovačića, Hakima Ziješa, N'Golo Kantea, Kalidu Kulibalija, Pjera-Emerika Obamejanga, Cezara Azpilikuetu, Denisa Zakariju, Kaluma Hadsona-Odoija, Mejsona Maunta, Konora Galagera, Trevo Kalobaha i Rubena Loftusa-Čika.