Vesti iz fudbala

Čekamo ga, ovde je dobrodošao: Predsednik Atletiko Madrida o mogućnosti da se Žoao Feliks vrati u klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2023 12:52
Čekamo ga, ovde je dobrodošao: Predsednik Atletiko Madrida o mogućnosti da se Žoao Feliks vrati u klub Tanjug/AP Photo/David Cliff

Portugalski reprezentativac Žoao Feliks mogao bi već ovog leta da se vrati u Atletiko Madrid odakle je u januaru za 11 miliona funti prešao u redove Čelsija.

Mladi dvadesetdvogodišnji napadač nije uspeo u potpunosti da se snađe u redovima ekipa sa "Stamford brdiža" i postoji velika mogućnost da se nakon šest meseci vrati u špansku ekipu, budući da ugovor koji je potpisan nema obaveznu otkupnu klauzulu.

"Ne znam šta će biti. Sve je na čelnicima Čelsija. Oni odlučuju o tome da li će ostati ili neće. Mislim da Feliks u Londonu nije pokazao ni delić onoga što ume. On će, siguran sam u tom, vrlo brzo biti jedan od najboljih igrača u Evropi. Ukoliko ga Čelsi ne bude hteo, mi smo tu i prihvatamo ga raširenih ruku, ali u fudbalu nikada ne znate šta će se dogoditi sutra", rekao je predsednik "jorgandžija" Enrike Serezo.

Feliks je u tekućoj sezoni postigao pet golova za madridsku ekipu i samo dva za engleski tim od kad je prešao na Ostrvo, gde je odigrao samo 11 utakmica u dresu Ćelsija.