Premijer liga

Premijer liga na Areni sport: Bornmut i Luton nastavljaju meč posle drame sredinom decembra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2024 13:51
Prekid na utakmici Bornmut - Luton Tanjug/Steven Paston/PA via AP
Prekid na utakmici Bornmut - Luton

Prekinuta utakmica 17. kola Premijer lige između Bornmuta i Lutona biće odigrana večeras od 20:30 na stadionu "Din kort" u Bornmutu, uz direktan prenos na Areni 3 Premium.

Utakmica koja se odigrala između ova dva tima sredinom decembra prekinuta u 60. minutu pri rezultatu 1:1 nakon što je kapiten gostujućeg tima Tom Lokjer kolabirao na terenu, da bi se kasnije ustanovilo da je doživeo zastoj rada srca.

Bornmutova forma je u silaznoj putanji od "boksing deja", čemu svedoči podatak da u poslednjih devet utakmica imaju svega jednu pobedu i to protiv slabašnog Barnlija, pa će im susret protiv "fenjeraša" dobro poslužiti da se vrate na pravi kolosek. Bornmut je na 13. mestu tabele sa 32 boda.
 

 

 

Sa druge strane, Luton je u još goroj situaciji. Nalazi se u opasnoj zoni i prvi je tim ispod crte sa 23 osvojena boda. Pre večerašnjeg duela nanizao je pet poraza u svim takmičenjima, da bi u prošlom kolu golom Kaulija Vudroa u dubokoj nadoknadi, jedva izvukao bod (1:1) protiv Kristal Palasa, pa će tako obe ekipe biti pod imperativom pobede.

Odložena utakmica 17. kola Premijer lige

Bornmut - Luton 20:30 (Arena 3 Premium)
 

 

Standings provided by Sofascore