Premijer liga

Konte na izlaznim vratima u Totenhemu, Rajan Mejson završava sezonu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.03.2023 08:53
Konte na izlaznim vratima u Totenhemu, Rajan Mejson završava sezonu? Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Antonio Konte je po svemu sudeći na izlaznim vratima u Totenhemu već na ovoj reprezentativnoj pauzi! Naime, uprava kluba, navijači, ali i jedan broj igrača ostao je uvređen posle kritika koje posle remija sa Sautemptonom izneo italijanski trener. Nije Italijan štedeo nikoga, pa engleski mediji, pre svih "Gardijen", "Telegraf " i "Dejli mejl" donose od sinoć vesti da je Konte "bivši". Samo je pitanje dana.

Trpeo je bivši trener Juventusa, Intera, Čelsija i selekcije Italije veliki pritisak poslednja dva meseca. Smenjivali su ga svi, pominjali su se brojni naslednici (Maurisio Poketino, Luis Enrike, Tomas Tuhel), a na ruku mu nisu išli ni rezultati "pevaca". Eliminacija od Milana u osmini finala Lige šampiona je dopunila čašu žuči, a poslednji remi sa "svecima" je i prelio.

 

 

Temperamentni Konte nije progutao knedlu već je osuo paljbu po svima i svemu, predsednik Danijel Levi ne voli takav način komunikacije te je rešen da stavi tačku i pre kraja sezone. Pominje se da će Rajan Mejson preuzeti tim do kraja sezone iako se i tu mora staviti znak pitanja, s obzirom da je Totenhem još uvek četvrti i u zoni Lige šampiona, a Poketino, Luis Enrike i Tuhel bez posla.

Teški dani za Totenhem i Antonija Kontea, koga čini se raširenih ruku čekaju u Juventusu i Interu...