Liga 1

Trzavice u PSŽ-U: Fudbaleri se sukobili sa sportskim direktorom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.02.2023 14:02
Trzavice u PSŽ-U: Fudbaleri se sukobili sa sportskim direktorom Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Fudbaleri Pari Sen Žermena verbalno su se sukobili sa sportskim direktorom kluba, Luisom Kamposom, posle poraza od Monaka u 23. kolu francuskog prvenstva, prenosi "Ekip".

Francuski mediji podsećaju da je PSŽ od početka godine zabeležio tri poraza i remi na sedam utakmica u francuskom prvenstvu, a eliminisan je u nacionalnom Kupu od Olimpika iz Marseja, a sinoć je izgubio od Monaka (3:1) u 23. kolu nacionalnog prvenstva. 

"Ekip" tvrdi da je ovaj poraz pokazao da ima dosta trzavica u ekipi. Ovaj ugledni francuski list piše da je došlo do burne rasprave između nekih igrača i sportskog direktora kluba, koji je fudbalere kritikovao zbog nedostatka agresivnosti:

"Ova primedba se nije dopala Nejmaru i Markinjosu. Dve strane su ušle u verbalni sukob, koji je iznenadio sve u klubu. Nejmar je protiv Monaka igrao 90 minuta, a tokom meča je bio nervozan, pa je stalno gunđao i psovao. Čak je bio oštar i prema nekim saigračima. Na kraju su Kamposove kritike bile kap, koja je prelila čašu", navodi "Ekip".

Francuski mediji ističu da su čelnici kluba želeli da ovaj sukob ne izađe u javnost, ali je priča došla do "Ekipa":

"Najvažnije je da ostanemo jedinstveni. Uprkos svemu onome što se dešava i što kažemo jedni drugima", rekao je defanzivac, Presnel Kimpembe.

Na društvenim mrežama se oglasio i Kilijan Mbape:

"Najbitnije je da ostanemo jaki i ujedinjeni", poručio je Mbape.

PSŽ će u utorak (21.00, TV Arena 1 Premium) dočekati ekipu Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona.