La Liga

Ćavija razočarao Dembele, potvrdio je da karijeru nastavlja u Pari Sen Žermenu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

02.08.2023 12:12
Ćavija razočarao Dembele, potvrdio je da karijeru nastavlja u Pari Sen Žermenu Tanjug/AP PhotoMartin Rickett/

Trener Barselone Ćavi Ernandez potvrdio je danas da će francuski fudbaler Osman Dembele da nastavi igračku karijeru u Pari Sen Žermenu.

"Razgovarao sam sa Dembeleom. Saopštio mi je da želi da napusti Barselonu. Dobio je ponudu Pari Sen Žermena na koju ne možemo da odgovorimo. Velika šteta, jer je Dembele dobro tretiran u Barseloni. Razočaran sam njegovom odlukom. Rekao mi je da ne ide zbog novca, već zbog sportskog projekta", izjavio je Ćavi za zvanični sajt Barselone.

Dembele (26) ima ugovor sa Barselonom do 30. juna 2024. godine. On je član katalonskog kluba od 2017. godine, a prošle sezone je za Barselonu postigao osam golova na 35 utakmica.

 

 

Barselona je jutros u Las Vegasu u pripremnom meču pobedila Milan 1:0. Ovo je bio treći pripremni meč katalonskog kluba. Barselona je u prvom duelu poražena od Arsenala (3:5), a potom je pobedila Real (3:0).

"Odigrali smo najbolji meč na ovoj turneji. Nismo imali dobar meč protiv Arsenala, pobedili smo Real, a sada smo videli sjajnu Barselonu", dodao je trener Barselone i istakao da Frenk Kesi nije igrao zbog povrede.

Barselona će naredni prijateljski meč odigrati osmog avgusta sa Totenhemom.