Vesti iz borilačkih veština

Spektakl na KSW 84: Stošić krošeom uspavao Slovaka, Koba doživeo prvi poraz!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.07.2023 14:34
Spektakl na KSW 84: Stošić krošeom uspavao Slovaka, Koba doživeo prvi poraz! TV Arena Fight

Srpski MMA borac, Darko Stošić, savladao je Slovaka Stefana Vojčaka brutalnim nokautom u trećoj rundi 84. izdanja KSW organizacije.

Dve pune runde, Vojčak je pokušavao da umori Stošića i pronađe spasonosno rešenje, da bi u trećoj rundi sve njegove nade pale.

U drugom minutu treće runde, bila su dovoljna dva krošea. Prvim desnim krošeom Stošić je "skinuo" Slovaka sa nogu, dok je drugim, definitivno zabetonirao osamnaestu pobedu u karijeri.

 

 

"Volim nokautirati ljude u prvoj, drugoj, trećoj rundi, nije bitno. I dalje sam broj 1 na renkingu, a ako Fil De Fris pobedi, voleo bih s njim još jednom ‘zaplesati’. Znam da cela Srbija gleda ovo večeras, hvala vam, ovo je za vas", rekao je Stošić nakon borbe.

Sa druge strane, naš sjajni Nemanja "Koba" Nikolić, doživeo je prvi poraz u karijeri. Iako došao spreman na sve, nije uspeo da pobedi boljeg Bartoša Leška. Nakon serije tvrdih udaraca, Poljak je priveo borbu u parter i završio gušenjem - "Rear Naked Choke", na početku prve runde.

Poljska publika mogla je da uživa u sjajnim mečevima u punoj Polsat Areni, a sličan ugođaj imala je i publika Arena Fajta!