Vesti iz borilačkih veština

MMA spektakl samo na Areni sport - KSW 87: Stošić ukršta rukavice sa češkom zvezdom u Trinecu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2023 20:12
MMA spektakl samo na Areni sport - KSW 87: Stošić ukršta rukavice sa češkom zvezdom u Trinecu! TV Arena sport

U subotu, 14. oktobra, borilački svet biće usmeren ka Češkoj, tačnije Trinecu, gde će se održati spektakularni događaj - KSW 87. Ovaj veliki MMA događaj obeležiće borbu između naše MMA zvezde, Darka Stošića, i Michala Martineka.

Darko Stošić (18-6) naći će se ponovo u ulozi glavnog aktera na KSW događaju, a ovoga puta suprotstaviće se "lokalnoj zvezdi" Martineku. Darko je u svojih šest nastupa u KSW zabeležio čak pet pobeda, težak poraz doživeo je samo od šampiona Phila De Friesa. Pobeda nad Martinekom bi ga dovela korak bliže osvajanju KSW titule.

Osim želje za osvetom protiv De Friesa, Darka motiviše i činjenica da se nalazi na prvom mestu zajedno sa Mamedom Khalidovim po broju bonusa za nokaut večeri u KSW promociji. Sa po pet bonusa, Darko ima priliku da se "osamostali" na vrhu i ostavi Mameda iza sebe.

Michal Martinek (10-4) je takođe ozbiljan protivnik, sa tvrdim i agresivnim stilom borbe. Njegova karijera obuhvata i titulu šampiona teške kategorije u Oktagon MMA promociji. Martinek je, pomalo iznenađujuće, napustio tu titulu da bi se pridružio KSW. Od svojih deset pobeda, čak šest je postigao prekidom.

Osim glavnog događaja, KSW 87 donosi i druge uzbudljive borbe, kao što su duel između Ivana Erslana i Rafala Haratyka, kao i okršaj između Lea Brichte i Romana Szymanskog u lakoj kategoriji.

Na KSW 87 gledaćete: 

Darko Stosic vs. Michal Martinek Roman Szymanski vs. Leo Brichta

Ivan Erslan vs. Rafal Haratyk Filip Macek vs. Oleksii Polischuck Vojtech Garba vs. Michal Dreckowski

Adrian Dudek vs. Lukas Dvorak Sahil Siraj vs. Ahmed Abdulkadirov Josef Stummer vs. Dawid Kareta  Carl McNally vs. Tobiasz Le

Ne zaboravite da uživo pratite KSW 87 na Arena Fight kanalu u subotu od 19 časova i budete deo ove uzbudljive sportske manifestacije.