Vesti iz borilačkih veština

Terzić nemoćan protiv Hrvata: Čelić slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2023 22:42
Terzić nemoćan protiv Hrvata: Čelić slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi TV Arena sport

Srpski MMA borac Aleksandar Terzić poražen je od hrvatskog predstavnika Patrika Čelića u trećoj borbi večeri u sklopu BRAVE 64 manifestacije, koje se održava u "Štark Areni" u Beogradu.

Pauza u trajanju od tri godine sa profi scene, ostavilo je traga kod srpskog borca, koji je urpskoj velikoj želji da pobedi pred svojim navijačima, izgubio od Čelića tehničkim nokautom u finšu prve runde.Pokušao je Terzić da od starta odvuče borbu u parter i šansu nađe u "clinch-u". 

Međutim, to se ispostavilo kao jako loša odluka. Čelić je odbranio "tejk-daun", a potom "graund and paundom" zadao niz teških udaraca. Laktovima, kolenima i "hammer fistovima" probijao je gard Srbina, posle čega je sudija prekinuo borbu. Utisak je da je meč mogao i ranije da bude zaustavljen, ali se sudija našao u nedoumici, nakon velike želje Srbina da nastavi borbu.

 

 

Na kraju, izuzetno talentovani borac iz Hrvatske zabeležio je šestu pobedu u karijeri, dok je Terzić upisao treći poraz, a tek prvi od 2018. godine i borbe sa Vugarom Bakšijevim iz Azerbejdžana.