Vesti iz fudbala

Lazetić: Impresioniran sam načinom na koji igra Voždovac

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 12:31
Žarko Lazetić, trener TSC-a MN Press
Žarko Lazetić, trener TSC-a

Posle dve nedelje pauze nastavlja se Superliga Srbije. Utakmice 27. kola igraju se u petak i subotu, jer je za sledću nedelju planirao vanredno 28. kolo.

Ekipa iz Bačke Topole sutra od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium) na domaćem terenu dočekuje Voždovac, koji ovog proleća ne igra na nivou jesenjeg dela sezone, ali kako vreme odmiče polako diže formu. Dva vezana remija protiv Čukaričkog i Novog Pazara, daju nadu "zmajevima" da mogu da ostanu neporaženi protiv TSC-a. 

Sa druge strane ekipa iz Bačke Topole ima kontinuitet dobrih igara, a trener Žarko Lazetić, ističe da njegovoj ekipi plej-of počinje ranije, odnosno već od utakmice sa Voždovcem.  

"Voždovac ne da nije slab, nego je fantastičan. Impresioniran sam načinom na koji igraju u ovoj polusezoni. Poseban izazov mi je da pripremam utakmice protiv njih i kapa dole njima kao klubu. Inspirisali su me, a i bilo je vremena, pa sam pogledao sve njihove utakmice. Otišla su im četiri igrača i trener, ali i dalje Igraju sjajan presing što se baš videlo protiv Zvezde Novog Pazara", izjavio je Lazetić.

Neće ekipa iz Bačke Topole imati lak raspored u nastavku sezone.

"Slede nam Novi Pazar, Čukarički i Vojvodina, a zatim pravi plej-of . Sve su to važne utakmice kojima se radujemo i za kakve treniramo. Ulazimo u deo sezone u kome više ne treba motivisati igrače, svi znaju da je u igri sve manje bodova i vremena da se nešto postigne ili prestigne. Svaka utakmica će biti odlučujuća i svaki igrač u Ligi će biti motivisan. Rezultat će zavisiti od toga kako se pripremimo i kako sprovedemo ono što želimo", zaključio je Lazetić.