Vesti EURO 2024

Savo Milošević "umereno zadovoljan" žrebom: Neće biti lako, izvukli smo jake ekipe Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Izvor: Tanjug

23.11.2023 16:03
Savo Milošević "umereno zadovoljan" žrebom: Neće biti lako, izvukli smo jake ekipe NSBiH

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Savo Milošević rekao je danas, posle žreba za baraž za Evropsko prvenstvo, da je "umereno zadovoljan".

Bosna i Hercegovina će u polufinalu igrati protiv Ukrajine na domaćem terenu, a ako pobedi, i u finalu će biti domaćin, boljem iz duela Izraela i Islanda.

"Ima i pozitivnih i negativnih stvari. Negativno je što smo u polufinalu izvukli jednu od najjačih ekipa. To će biti veoma težak meč s obzirom na kvalitet Ukrajine koja je veoma lako mogla da se direktno kvalifikuje na EURO. Sa druge strane, igramo kod kuće i prvu, a nadam se, i drugu utakmicu, što može da bude prednost", kazao je Milošević.

"Možemo da budemo umereno zadovoljni. Neće biti lako, baraž je uvek komplikovan i na jednu utakmicu nema velikih favorita", rekao je posle žreba Milošević, prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza BiH.

U polufinalu i finalu baraža igra se po jedna utakmica. Ukoliko posle 90 minuta ne bude pobednika igraće se dva produžetka po 15 minuta, a ako i tada rezultat bude izjednačen, jedanaesterci će odlučiti pobednika.