Novak Djoković

Đoković: Idem na sve moguće rekorde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.11.2023 21:58
Đoković: Idem na sve moguće rekorde Guliver/AP Photo/Michel Euler

Nastavio je Novak Đoković da ispisuje stranice istorije. U finalu ATP Mastersa u Parizu je savladao Grigora Dimitrova i tako osvojio ukupno svoju 40. titulu kada su u pitanju Mastersi iz serije 1000.

Svetski broj jedan nakon ove titule ima ukupno 97 osvojenih ATP titula i najavio je napad na rekord koji je trenutno u vlasništvu Džimija Konorsa.

"Kada je u pitanju rekord po broju osvojenih ATP titula, tu je sve moguće. Zašto ne bih išao na obaranje i tog rekorda? Sada imam 12 manje ali takođe imam još koju godinu uspešnog bavljenja tenisom. Pokušavam da uživam u ovim momentima koji sada znače i vrede duplo. Iako to ljudima deluje kao rutina, svaka pobeda na Masters i Grend Slem turnirima mi zaista znači" rekao je Novak za Kurir.

 

 

Srpski teniser je najavio i napad na sve ostale rekorde koji su preostali, mada većina je upravo u njegovom vlasništvu.

"Idem na sve moguće rekorde koje mogu da oborim. Nikada nisam imao problem da kažem to. Zato me možda ljudi i ne vole. Nisam se pretvarao da mi nije cilj, pa da se ponašam drugačije. Uvek sam se trudio da budem u skladu sa onim što verujm" završio je najbolji teniser sveta.